Algemene voorwaarden.

Levering

Op het moment dat wij uw bestelling ontvangen, wordt deze met de grootste zorg in behandeling genomen. Verzending van uw bestelling vind plaats tussen 3 en 9 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en bij vooruitbetaling na ontvangst van de betaling. Onze artikelen zijn niet altijd uit voorraad leverbaar. De producten worden soms costummade gemaakt. Soms komt het voor dat een artikel tijdelijk uitverkocht is, wij houden dan uw bestelling aan. Als een artikel definitief is uitverkocht, ontvangt u hierover bericht.

Minimale bestel bedrag
Het minimale bestelbedrag van een bestelling is € 25,-.

Verpakking
Uw pakje wordt zonder herkenbare afzender thuisbezorgd. Discreet verpakt in neutraal karton zonder opdruk. Er is geen afzender te zien, nergens wordt onze naam vermeld.

Bijdrage verzendkosten
Om uw bestelling veilig bij u thuis te laten bezorgen, bieden wij uw pakje op uw naam aan bij TNT. De verzendkosten van € 6,50- worden bij het totaalbedrag van uw bestelling opgeteld. Eventuele nalevering worden natuurlijk kosteloos naar u toegezonden. Voor België zin de verzendkosten € 8,50. 

Betaalwijze

Per vooruitbetaling:

U dient het volledige bedrag dat vermeld staat op het bestel formulier te voldoen op de volgende rekening:ABNAMRO rekening nr: 58.40.94.213 t.n.v. De Neut Trading te Zwolle. Onder vermelding van uw bestel nr. deze vind u bovenaan de bevestiging. Het versturen van contant geld geschiedt op eigen risico! Verzendt het daarom bij voorkeur aangetekend.
Zodra uw betaling door ons ontvangen is wordt uw bestelling verzonden.(indien op voorraad)
Een bevestiging van uw bestelling ontvangt U direct na het doorgeven van uw bestelling via e-mail. De factuur ontvangt u bij uw bestelling.

Er geldt een minimaal bestelbedrag van € 25,-  (totaal bedrag van de artikelen) . Een bevestiging van uw bestelling ontvangt U direkt na het doorgeven van uw bestelling via e-mail. Uw bestelling wordt in 1e instantie op uw adres aangeboden, indien de postbode u niet thuis treft kunt u uw bestelling ophalen bij het postkantoor .
Indien u uw bestelling niet aanneemt of niet ophaald bij het postkantoor, zijn wij genoodzaakt om u € 25,- voor gemaakte kosten door te berekenen. Indien u deze niet betaald, moeten wij helaas de rekening via een incasso bureau gaan innen

Koopovereenkomst
Wanneer u een bestelling aan ons hebt doorgegeven, heeft er een koopovereenkomst plaatsgevonden. Wilt u uw bestelling alsnog annuleren dan kan dit kosteloos binnen 24 uur. Wij behouden ons het recht voor, bestellingen al dan niet zonder opgave van redenen niet uit te voeren, of daaraan voorwaarden te verbinden, zoals het eisen van een vooruitbetaling. Indien u bestellingen die zijn verzonden, niet accepteert of niet ophaalt bij het postkantoor, worden wel de verzendkosten en handling kosten aan u doorberekent. Deze bedragen totaal € 25,- per bestelling.

Retourneren
De koper is verplicht de producten bij aankomst te inspecteren en eventuele gebreken direct aan ons te melden. Klachten inzake orders dienen binnen 7 dagen nadat de goederen de koper hebben bereikt schriftelijk of per email aan ons gedaan te worden. Bij gebreke hiervan worden wij geacht in overeenstemming met onze verplichtingen te hebben geleverd. (Hygiënische artikelen kunnen NIET geruild worden). Indien tijdig is gereclameerd en de geleverde goederen niet aan de overeenkomst beantwoorden, zullen wij tegen teruggave van de geleverde goederen, voor éénmalige gratis he levering zorgen. De artikelen dienen ongedragen, niet gebruikt en in ongeschonden staat, goed verpakt en voldoende gefrankeerd verstuurd te worden naar:

DNT-Internetservice

Popovstraat 20-7
8013 RK Zwolle


Algemeen:
Door bij ons te bestellen geeft u te kennen, dat u met onze leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

Heeft u nog vragen?
Aarzel dan niet en neem contact op onze klantenservice:
Whatsapp:06 82 66 66 13 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Bedrijfsgegevens:

DNT-Internetservice
Popovstraat 20-7
8013 RK Zwolle
Tel: 06 82 66 66 13
K.V.K.nr : 08122187
BTW nr : NL.001946902B35

AbnAmro
Iban : NL59ABNA0584094213
Bic : ABNANL2A